Over mij

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Zutjes aan. Mijn naam is Maartje Jacobs-Cleophas, thirty-something jaar oud, en ik woon met mijn man en twee zoontjes in het mooie Venlo. Daar komt de uitdrukking 'Zutjes aan' ook vandaan. Het is de titel van mooi lied over rustig aan doen, genieten van de mooie dingen in het nu, en het leven nemen zoals het komt.

Sinds vorig jaar ben ik begonnen met digitaal illustreren op mijn iPad. In mijn studententijd heb ik in 3 verschillende redacties gezeten, dus de liefde voor layout en mooi drukwerk heeft ook altijd al in gezeten. Digitaal illustreren vind ik ontzettend handig en intuïtief, en het geeft me de kans om zelfs een kwartiertje te illustreren als de kids lief aan het spelen zijn, zonder dat ik meteen allemaal teken- en schildermaterialen tevoorschijn hoef te toveren.

 

Mijn illustraties

Ik houd van illustraties met wat structuur erin en op sommige plekken veel detail. Vooral met haar/vachtjes kan ik heel lang bezig zijn! Beetje bij beetje zie ik de illustraties dan meer karakter krijgen. Dat vind ik zo bevredigend! Verder werk ik vooral graag met warme kleuren: okergeel, diep blauwgroen, en zacht perzikroze, zijn toch wel favorieten waar ik vaak naar terugkeer.

 

Zutjes aan

Alles stap voor stap. Een tijdje geleden heb ik een eerste kaartensetje van 10 verschillende wenskaarten gedeeld op Instagram en vooral onder vrienden en familie setjes verkocht. Natuurlijk wil ik dit graag uitbreiden: mijn kaartensetjes aanvullen met nieuwe ontwerpen, zodat jullie voor elke gelegenheid iemand anders blij kunnen maken.

Daarnaast zou ik heel graag meer geboortekaartjes maken! Dat kan via een specifiek ontwerp op maat wat helemaal past bij jullie gezin. Kijk hiervoor ook op de pagina 'Samenwerken' in het menu.

 

Vind je op de website nog niet helemaal wat je zoekt? Heb je een specifieke vraag of zou je willen samenwerken voor een ander soort opdracht? Neem vooral contact met me op via info@zutjesaan.nl of via het contactformulier, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

 

Liefs, Maartje