GEBOORTEKAARTJES

 

Verwachten jullie een kindje? Dat willen jullie natuurlijk graag delen met vrienden en familie op een manier die bij jullie (toekomstige) gezin past.

 

Ik maak vooral lieve illustraties in zachte, warme kleuren en ik vind het leuk om op sommige plekken veel detail en wat structuur aan te brengen. Ik laat mijn werk het liefst drukken op mooi dik wit papier van hoge kwaliteit met een structuurtje erin.

 

Kaartjes kunnen ontworpen worden in een tal van verschillende formaten en met verschillende manieren van vouwen (enkele kaarten, gevouwen kaarten, luikvouw, drieluik). Daarnaast kan er worden gekozen om foliedruk toe te passen met bijvoorbeeld zilverfolie, goudfolie, koperfolie, of holografische folie. Dat geeft net dat extra gevoel van luxe!

 

Spreekt dit jullie aan? Dan help ik jullie graag verder. Ik kan maar een aantal opdrachten per maand aannemen, dus wees er op tijd bij! Stuur me ook gerust een berichtje als je wil weten of ik nog plek heb, en als je nog andere vragen hebt. 

WERKWIJZE

 

Stap 1. Neem contact met me op via de button onderaan deze pagina. Via het contactformulier kun je me ook alvast laten weten wat jullie wensen zijn. 

 

Stap 2. We plannen een online meeting in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Stap 3. Ik ga aan de slag met een ontwerp voor jullie. Hier kunnen jullie mij feedback op geven en mij kenbaar maken wat jullie het mooist vinden. Dit kan ook een combinatie zijn van onderdelen uit verschillende ontwerpen. Tot 3 feedbackrondes zijn bij de totaalprijs van het ontwerp inbegrepen. Stap voor stap komen we dan bij het ontwerp dat helemaal bij jullie past.

 

Stap 4. Jullie beslissen voor een eindontwerp en ontvangen een gratis proefdruk van het kaartje bij jullie thuis. Na de geboorte van jullie kindje hoeven jullie mij alleen nog maar de laatste details door te geven en zal ik de kaartjes laten drukken.

Terwijl jullie genieten van de kraamtijd komen de kaartjes dan vanzelf bij jullie thuis!

 

KOSTEN EN TIJD

 

De kosten van een uniek voor jullie geïllustreerd geboortekaartje zijn €250 (inclusief BTW).

 

Dit is exclusief drukkosten van de kaartjes. Hiervoor ben ik afhankelijk van de prijzen van de drukker en van jullie specifieke wensen. Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier indien je graag wat meer wil weten over de drukkosten.

 

Hieronder een kleine tabel ter illustratie (dit zijn de totaalprijzen ongeveer in 2022 voor 150 A6 kaartjes). Dit in inclusief gepersonaliseerd ontwerp en drukkosten, maar exclusief enveloppen.

Product Totaal Per kaart
A6 enkel €325 €2,17
A6 gevouwen €355 €2,37
A6 enkel + folie €380 €2,53
A6 gevouwen + folie €420 €2,80

 

Neem voor een uniek gepersonaliseerd geboortekaartje tijdig contact met me op. Helaas kan ik maar een aantal opdrachten per maand aannemen.

 

COMING SOON: BUDGET DESIGN

Is jullie budget wat kleiner, maar zijn jullie wel op zoek naar een mooi geïllustreerd geboortekaartje? Te zijner tijd wil ik graag op deze website een portfolio aan kant-en-klare ontwerpen aanbieden, die jullie kunnen personaliseren naar het gewenste formaat en natuurlijk met jullie tekst in een gekozen lettertype.